- Basisonderwijs & meer -
- Voortgezet onderwijs -

Hallo, wij zijn van het team Middelbaar.

Naast basisscholen, fotograferen wij ook het gehele jaar door zowel in Nederland als in België middelbare scholen. Hoe leuk is het, als ouders ook na de basisschool de collectie kunnen aanvullen! Wij maken van alle leerlingen een portretfoto en ze gaan met elkaar op de groepsfoto. Wij verplichten geen ouder tot afname van de foto’s; zij kiezen zelf een losse foto, alleen de groepsfoto of juist een voordeling compleet pakket. De school kan ook niet zonder ons, want zij willen de foto eenvoudig toe kunnen voegen aan hun leerlingvolgsysteem. Daarnaast maken wij naar wens van de school mooie schoolpassen. Of dit nu een betaalpas is of niet, wij regelen dit.

Wij bespreken altijd alle wensen van de school, de manier van fotograferen en de daarbij behorende uitlevering met elkaar door, zodat de school dit voortijdig kan communiceren aan de ouders.

Foto Koch ontzorgt de school graag en maakt de ouders en leerlingen blij met een mooie herinnering van elk schooljaar.

- privacy -

PRIVACY

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Een verplichting voor iedereen om verantwoord om te gaan met persoonsgegevens én om aan te geven hoe dit in praktijk wordt gebracht.

Bij Foto Koch worden alle persoonsgegevens uitsluitend verwerkt volgens de laatste beveiligingsprotocollen. Zo werken wij met unieke wachtwoorden en inlogcodes waarmee ouders/verzorgers alleen de foto’s kunnen zien en bestellen van hun eigen kind(eren).

- Scholencontact -

Bel uw eigen Accountmanager of Relatiebeheerder om direct uw vraag te stellen of om een afspraak te maken.

INGEBORG MONS

Relatiebeheerder

Telefoon: 035-3038192

E-mail: mons@fotokoch.nl

Regio: Noord-Holland – Flevoland (zonder Noordoostpolder) – Zuid-Holland – Zeeland

JOOP VAN DIJKEN

Accountmanager

Telefoon: 06-51172804

E-mail: vandijken@fotokoch.nl

Regio: Noordoostpolder – Drenthe – Groningen – Friesland – Waddeneilanden

GEESKE BROUWER – BONTHUIS

Accountmanager

Telefoon: +31(0)35-3038191

E-mail: geeske.brouwer@fotokoch.nl

Regio: Noord-Brabant – Limburg

JOYCE EMMEN

Accountmanager

Telefoon: +31(0)6–40818337

E-mail: emmen@fotokoch.nl

Regio: Noord-Holland – Flevoland (zonder Noordoostpolder) – Zuid-Holland – Zeeland

KRIJN PRINSEN

Accountmanager

Telefoon: 06-12542705

E-mail: prinsen@fotokoch.nl

Regio: Gelderland – Utrecht – Overijssel

- referenties -

Wim Versluis,

Basisschool De Triangel, Aalten

“Schoolfotograaf Koch ontzorgt de school. Je hebt geen extra werk omdat de schoolfotograaf alles direct met de ouders afhandelt. Ik werk al 40 jaar in het onderwijs en doe al die tijd zaken met Foto Koch. Ik heb nog mijn eerste klassenfoto als jonge onderwijzer nog steeds. In 1972 door Foto Koch gemaakt, maar nog steeds kleurecht.”

“Schoolfoto’s zijn een wezenlijk onderdeel van de school, net als schoolreisjes en klassenfeesten. Omdat ze niet mogen mislukken, kies je voor de beste schoolfotograaf. Daarom is Foto Koch bij ons een stukje van de school geworden.”

Bert Sengers,

R.K. Basisschool De Hoeven, Beuningen

“Ik werk al 20 jaar met schoolfotograaf Koch. Vorig jaar ging onze school over op de online service. Dat scheelt een hoop werk. Voorheen deelden we zelf foto’s uit en hielden we bij welke ouders al betaald hadden. Nu komen we er als school niet meer aan te pas.”

Wim Korevaar

Rehobothschool, Uddel

“Schoolfotograaf Koch hoort bij de Rehobothschool Uddel en de Rehobothschool Uddel hoort bij Foto Koch. De schoolfotograaf was al op onze school toen we als leraren zelf nog jong waren. Na een kwart eeuw zijn de foto's van Foto Koch nog steeds van goede kwaliteit en dat zegt wat.“"Bijna een kwart eeuw hebben we nu contact met de charmante rayonvertegenwoordigster Marjan Schaapveld. Juist dat persoonlijke contact zorgt ervoor, dat we nooit denken bij een iets voordeliger aanbieding van een concurrent 'dat gaan we doen'.”

"Foto Koch hanteert een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Dat wisten we al maar daar zijn we onlangs weer achter gekomen. Als er al een probleempje zou zijn, dan wordt dit altijd naar volle tevredenheid opgelost.”

Jhr. W. Versluijsschool

Aagtekerke

"Foto Koch komt al jaren op onze school om foto’s te maken. De fotografen zijn allemaal zeer ervaren en weten hoe ze met kinderen om moeten gaan door tussendoor een leuk grapje te maken, waardoor het voor de kinderen erg ontspannend en leuk is. Een paar weken voordat de fotograaf komt, neemt Foto Koch contact op om alles door te spreken en daarom is op de dag zelf weinig extra overleg nodig.""Ook in Coronatijd was alles perfect geregeld. Als we vragen hebben, wordt er snel gereageerd en onze contactpersoon Ingeborg is altijd reuze enthousiast. Alles wordt digitaal besteld en betaald, zodat kinderen niet met contant geld over straat moeten en de school geen omkijken heeft naar de administratie. Ga zo door Foto Koch!"

O.B.S. De Compositie

Almere

"Een hele fijne schoolfotograaf. Vooraf goed en duidelijk contact. Bijna alle kinderen staan goed op de foto zonder rare gezichten. Bij vragen of onduidelijkheden direct antwoorden. Het feit dat Foto Koch bereid was om een ontbrekend teamlid er in te fotoshoppen, was erg fijn. Volgend jaar zien we Foto Koch weer graag terug op onze school."